CHAAM

Marion reed vandaag weer in Chaam op een prachtige ronde in het buitengebied. Ze reed deze door de BWF-georganiseerde koers,omdat ze een late dienst diende te draaien op haar werk; met een koers om 11.15 is dit mooi te combineren. Een andere reden is dat ze de laatste weken teveel heeft gekoerst en ook gisteren met deze hitte nog een slopende koers heeft gereden in Moorslede over een lengte van 75 km. en op geaccidenteerd terrein: net buiten de prijzen, omdat er enkele groepjes, dus teveel coureurs, weggereden waren. Om te voorkomen dat het allemaal echt teveel gaat worden, viel de keuze op deze koers. Vandaag waren er 25 rensters aan de start. Er reed een kopgroep van drie weg, waarna Marion met oa. Diana Janssens in de achtervolging ging. Ze konden er niet meer bijkomen, waarna Marion de sprint van dit groepje won en aldus vierde werd. Winnaar werd Ingrid Kelderhuis.