MARION WEDEROM GESPONSORD DOOR HET “BOUWHUIS”.

Aan het begin van deze winter kreeg Marion een aanbieding van de Belgische tak van het vrouwen-tradeteam NECKERMANN-BENELUX. Haar rol zou onder andere bestaan uit het begeleiden in en rond de koers van de jongere rensters. Dit leek Marion wel leuk; bovendien zag ze het als een bevestiging van haar goede rijden tijdens de laatste seizoenen. Voordat Marion evenwel een beslissing had kunnen nemen, besloot de sponsor zich terug te trekken. Marion vond het jammer, doch het betekende wel het behoud van de vrijheid haar seizoen volgens haar eigen inzichten te plannen. Een planning welke, zo is de laatste jaren gebleken, een goede is.

Het rijden in een trade-team is overigens een ervaring welke Marion reeds van jaren terug nog kent: jaren immers reed ze in de BECKs BIER-ploeg (met Keetie van Oosten-Hage en Tineke Fopma) en de SHIMANO-ploeg (met Mieke Havik en Conny Meijer). Marion is er verder niet speciaal achteraan gegaan om nog ergens bij een ploeg binnen te komen.

Zeker ook toen Max Hoornick van Het “BOUWHUIS” uit Breda, een grote speciaalzaak voor tegels, badkamers, sanitair en stoomcabines, te kennen gaf Marion dit jaar weer te willen sponsoren. De sponsoring van dit bedrijf, richt zich wat Marion betreft op de BWF-wedstrijdcyclus. Dit is de wedstrijdcyclus, welke mede door Marion georganiseerd wordt ter stimulering van het vrouwenwielrennen. Het “BOUWHUIS” is tevens sponsor van Nederlands Kampioen cyclocross bij de nieuwelingen Ricardo van der Velde.