TWEEDE IN OOSTERHOUT

Na afgelopen week een perfecte trainingsstage gehad te hebben in Zuid-Frankrijk, met gisteren de onvermijdelijke lange reis van 1200 km. terug, startte Marion vandaag toch in de BWF-ronde van de Warande (Oosterhout). Het werd een niet erg snelle en matte koers, welke tenslotte in een massasprint eindigde. De superrappe Sabrina Raaymakers uit Eindhoven was voor Marion te rap en Marion finishte derhalve als tweede. Na het vele op en af rijden van afgelopen week en de reis van gisteren, geen superbenen, maar toch een goede start van het nieuwe seizoen. Marion heeft ook het gevoel, wat betreft de basisconditie, verder te staan als vorig jaar rond deze tijd. Probleem zou aanvankelijk kunnen worden dat Marion veel op duur en inhoud en te weinig op snelheid en intensiteit heeft getraind; immers als gevolg van de weken in het zuiden kon ze te weinig de onontbeerlijke trainingswedstrijden rijden. Mocht dat zo blijken te zijn, dan zal ze dit de komende weken moeten corrigeren. Het is nog vroeg!