Marion benoemd tot erelid wielervereniging Breda.

Een dag nadat Marion gisteren haar tweede trainingsrit op het Bredase Moleneind wist te winnen en knap zeventiende werd tussen de zestig mannen, werd vanavond de Algemene Ledenvergadering van wielervereniging Breda-Knooppunt gehouden. (Deze naam werd overigens in deze vergadering gewijzigd in de oude naam “wielervereniging Breda”) Ondanks dat er voor Marion enkele belangrijke punten op de agenda stonden, moest ze zich helaas afmelden. Reden was dat ze gevraagd werd een zieke collega in de avonddienst, op de intensive care van het Amphia-ziekenhuis te Breda, te vervangen. Achteraf dubbel jammer, omdat ze op deze vergadering door de leden werd benoemd tot erelid van deze vereniging. Dit vanwege de vele nationale, Europese en wereldtitels en medailles welke Marion de afgelopen tien jaar wist te behalen. Marion was al lid van verdienste van deze club; een lidmaatschap welke nu is omgezet in een erelidmaatschap. Dat dit door haar erg op prijs gesteld werd, mag duidelijk zijn.
Op dezelfde vergadering werd voormalig penningmeester Jan Rennings (enkele weken geleden overleden) postuum ook het erelidmaatschap verstrekt. Voormalig voorzitter Sjaak Sprado werd benoemd tot lid van verdienste.