Winst in tijdrit Noordeloos: goede generale voor het WK in Sankt Johann in Tirol!

Vanavond had Marion de tijdrit van Noordeloos op haar programma staan, een tijdrit van 21,3 kilometer op een erg mooi rondje door de polder op goede rustige wegen bij ideale weersomstandigeheden voor een tijdrit. Vanaf het begin had Marion het goede gevoel in de benen en had ze het gevoel een goede tijd te gaan realiseren. Dit klopte. Ze won met een gemiddelde van 40,5 kmpu. Tweede werd Henriette Woering en derde Tessa van Nieuwpoort. Achteraf sprak ze de hoop uit volgende week in het Oostenrijkse Sankt Johann in Tirol tijdens het WK tijdrijden net zulke goede benen te hebben….. Dan komt opnieuw het podium in zicht.

Een week later volgt het NK tijdrijden op het eiland Texel en weer een week later het WK tijdrijden van de UCI in het Belgische Stavelot, waarvoor Marion zich geselecteerd heeft. Of zij hier start is afhankelijk hoe het parcours er uit komt te zien. Het huidige parcours is niet echt op haar lijf geschreven, zeg maar niet geschikt voor een tijdrit. Marion voelt zich hier niet echt goed bij. Mede door haar inbreng is de technische man van de organisatie, ex-crosser Erwin Vervecken, naar een alternatief gaan zoeken, welke hij gevonden lijkt te hebben. De politie gaat al akkoord, nu het college van Stavelot nog!