BOOM (B)

Marion reed vanavond een wedstrijd achter dernies te Boom. De serie reed ze achter Gerrit Mohlman ( de man van haar vroegere ploeggenote Anne Riemersma ); dit ging goed en ze kon met de kop meerijden. Tenslotte werd ze 6e, wat net geen plaats in de grote finale betekende. Dan maar in de kleine finale. Nu moest ze rijden achter de Belg Persijn. Marion wilde, zoals in de serie snel op kop vertrekken om vervolgens in een strak tempo te blijven rijden ( vanwege het bochtige parcours ). Ze nam vanuit de start dan ook meteen de koppositie in, doch de gangmaker wilde niet mee (?) en liet weer enkele rensters passeren. Marion was weer eens ouderwets fel en maande de gangmaker aan vaart te maken ( wat hij vertikte ) en ging dan maar gewoon in het wiel van een andere renster rijden. Dit conflict leidde ertoe dat “de nek van Marion afgereden moest worden”. Dit gebeurde dan ook; ze werd weer 6e. Vreemde gang van zaken als er vooraf gezegd wordt dat er “rechtdoor gekoerst” gaat worden. Nana Steensens won de koers.