ZONNEBEKE (B)

Marion was sinds gisteren na 14 dagen verlost van haar darminfectie met buikloop na een kuurtje antibiotica. Gisteren heeft ze ook eens een rustdag genomen, ook al was er een wedstrijd te rijden. Moet ze meer doen; is ze volgend jaar zeker meer van plan! Vandaag reed ze dan in het West-Vlaamse Zonnebeke een criterium voor elite-vrouwen over 75 km. Na een snelle start reed er een kopgroep weg met daarin Marion. Deze kopgroep dubbelde de rest van het veld. Twee ronde voor de finish viel de kopgroep uit elkaar; Marion zat in het tweede gedeelte en werd 8e. Anja Nobus won de koers. Normaal rijdt Marion in deze periode altijd sterk en wil ze nog al eens mee vooruit rijden; door blessures en de darminfectie is er dit tot op heden dit jaar nog niet echt van gekomen. Is ze hersteld en pakt ze de draad weer ouderwets op, of is het toeval? Afwachten.