15e IN DRAAI VAN DE KAAI

Vanavond reed Marion in de, zoals altijd, zeer sterk bezette DRAAI VAN DE KAAI te Roosendaal. Er stonden 80 rensters aan de start met daarbij veel internationaal opererende professionals. Aan de achterzijde van het peloton werden vanuit het vertrek voortdurend rensters gelost, ook goede coureurs zoals Rochelle Gilmore. Door het hoge tempo en het slechte wegdek vielen er veel slachtoffers. De groep werd tenslotte gereduceerd tot 27 rensters. Marion wist zich hierin gemakkelijk te handhaven en pakte ook nog enige premies. In de finale reed eerst Sandra Misbach weg, later achtervolgt door Sissy van Alebeek en Corienne Hierckens. Net voor het aansluiten reed Sissy alleen naar Sandra en samen streden ze voor de overwinning. Sissy won. Corienne wist nog net buiten de greep van het peloton te blijven en werd derde. Leontien van Moorsel won de sprint van dit peloton en werd dus vierde. Marion bleef in het gewring goed overeind en reed knap als vijftiende door de finish.