SPONSORING 2004: het BOUWHUIS en de BLACK AND WHITE SPORTSCLUB

Ondanks dat Marion door verschillende clubs werd benaderd (zoals elke winter weer; dit jaar zelfs ook door twee clubs uit Duitsland), besloot ze toch voor de laatste jaren (laatste?) bij WV BREDA KNOOPPUNT te blijven. Gezien de krapte in de rensters-bezetting, waarmee vele clubs kampen, kan ze dan toch zonder verdere verplichtingen en vrijblijvend als gastrenster eventueel in vele klassiekers en andere leuke wedstrijden rijden. Vorig jaar kreeg ze zelfs aldus een uitnodiging om de HOLLAND LADIES TOUR te rijden. Met de faciliteiten van haar club en wetende de mogelijkheid te hebben om als gastrenster te rijden, kan ze in combinatie met een stukje prive-sponsoring in een voor haar gunstige sfeer het nieuwe seizoen aanvangen.
Het BOUWHUIS uit Breda (voor badkamers, sanitair, tegels, whirlpools, thermostatische mengkranen, sauna’s en stoombaden) heeft zijn sponsoring uitgebreid.
De nieuwe sportsclub BLACK AND WHITE van Marcel Wille en Babs van Erven, ook uit Breda, (zie hiervoor bij de links) biedt Marion als nieuwe prive-sponsor de gelegenheid zich nog optimaler voor te bereiden op hopelijk weer goede uitslagen. Ondanks de mogelijkheid van body shape, body pump, body attack, body balance, salsa moves, go go, step, hi lo 2 funk en boxercise, zal Marion zich mn. beperken tot de spinning olv. instructeur Max Hoornick.
Vermeldenswaard is nog, dat HET BOUWHUIS de privesponsoring van Marion in een latere fase uitgebreid heeft naar een sponsoring van de hele vrouwen-sectie van WV BREDA-KNOOPPUNT: HET BOUWHUIS-LADIES-TEAM kan per 2004 de weg op! Maakt het voor Marion alleen maar gemakkelijker.