VOOR DE VIERDE MAAL GENOMINEERD EN EERSTE IN REGELMATIGHEIDS-KLASSEMENT WV BREDA

Vandaag kreeg Marion te horen dat ze wederom genomineerd is in de verkiezing van “SPORTVROUW VAN HET JAAR VAN GROOT-BREDA”. Hoewel het fijn is te weten dat er supporters zijn die je wederom hiervoor bij de organisatie hebben voorgedragen, geeft het Marion een tweeslachtig gevoel: enerzijds het gevoel als sportster gewaardeerd en gerespecteerd te worden voor de behaalde resultaten, anderzijds de voor haar nog steeds teleurstellende uitslag van de verkiezing van de afgelopen twee jaren. Maar toch, de nominatie blijft ze leuk vinden! Dinsdag 10 februari wordt op het Sportgala Breda, gehouden in Best Western Hotel Brabant aan de Heerbaan te Breda, bekendgemaakt wie met de felbegeerde titels gaat strijken.
Bovendien kreeg Marion vanavond op de geslaagde nieuwjaarsreceptie van haar wielerclub WV BREDA KNOOPPUNT de eerste prijs uitgereikt in het regelmatigheidsklassement over alle wedstrijden van het afgelopen jaar. Marion werd eerste voor Minke van Dongen uit Dongen, die ook een zeer goed seizoen achter de rug heeft.