WEER EENS PECH: SLEUTELBEENBREUK!

Het seizoen leek voor Marion zo uitzonderlijk goed te beginnen. Ze reed vandaag haar eerste wedstrijd van het seizoen onder zeer zware omstandigheden te Honselersdijk. Door de stormachtige wind werd het veld geheel uit elkaar gereden. Na twee duo’s reed Marion in een groepje van zeven voor de vijfde t/m de elfde plaats met oa. Vera Koedooder en Adrie Visser. Ze leek dus meteen een goede prijs te gaan pakken, voor haar uitzonderlijk zo vroeg in het seizoen. Enkele ronden voor het einde sloeg het noodlot toe. Een renster maakte door de wind een zwieper en reed in Marion’s voorwiel. Ze sloeg over de kop en brak, zo bleek later, haar linker sleutelbeen. Vanuit Honselersdijk wist ze toch nog haar eigen Amphia-ziekenhuis te bereiken, waar de foto’s de verwachte breuk lieten zien. Orthopeed Joosten zal haar morgen opereren: hij plaatst een plaatje op de breuk, zodat Marion hopelijk snel weer de training kan hervatten. De door haar geleverde winter-trainingsarbeid is dan misschien nog niet voor niets geweest.