WERELDKAMPIOEN TIJDRIJDEN MASTERS TE SANKT JOHANN

Vandaag reed Marion het WK tijdrijden voor Masters te Sankt Johann in Tirol. Het is een prachtig parcours, 10 km. heen en vervolgens terug, met halfweg een klimmetje wat net op het buitenblad te nemen is (als men goed genoeg rijdt). Marion had hier een derde plaats te verdedigen. Even was er wat stress. Zet ik de wielen met de baanbanden en 12 atmosfeer erin, of doe ik het met wat minder? Hoe is het weer in verband met deze banden? Men voorspelde regen.
Tenslotte was alles rond en kon de race komen. Marion reed een strak tempo van 40 km. per uur gemiddeld, wat goed was voor de trui. Tweede werd de Duitse Petra Kluender op 23 seconden en derde de Tsjechische Jamila Manchakova.
Jammer dat in het voorjaar de echte macht er niet was tijdens het regionaal en Nederlands tijdritkampioenschap. Marion had hier korter willen en kunnen eindigen als ze toen niet met het gebrek aan macht zou hebben gezeten tgv. haar sleutelbeenbreuk in maart.