MARION WEDEROM GENOMINEERD TOT SPORTVROUW VAN HET JAAR!

Vandaag ontving Marion het bericht dat zij dit jaar wederom genomineerd is in de verkiezing “Sportvrouw van het jaar van Groot-Breda”. Dit is de vijfde nominatie oprij. Zij was erg verheugd dat haar dit jaar ook weer een nominatie ten deel viel. Vorig jaar behaalde zij voor het eerst deze door haar fel begeerde titel. Fijn vond ze het ook dat haar wielervereniging Breda-Knooppunt , welke toch moeilijke tijden doormaakt, nog twee genomineerden kent: Willem Dielemans als vrijwilliger van het jaar en Ricardo van de Velde als mannelijke belofte van het jaar. De uiteindelijke uitslag wordt op het “Sportgala Breda” bekend gemaakt, welk gala gehouden wordt op dinsdag 15 februari in het Best Western-Hotel Brabant, gelegen aan de Heerbaan te Breda. Is toch weer even spannend. Weet Marion voor de tweede maal deze titel in de wacht te slepen???