HET EERSTE PRIJSJE IS ER WEER: VEERTIENDE IN AMSTERDAM-SLOTEN

Ondanks de moeizame voorbereidingsperiode wist Marion toch nog vrij snel haar eerste echte prijsje van het seizoen te pakken. In haar tweede koers wist ze zich zaterdag in de Oranjeronde voor elite-vrouwen te Amsterdam-Sloten in de massasprint vrij goed te handhaven. De laatste ronden bleef ze op de eerste lijn; jammer dat ze bij het uitkomen van de laatste bocht half in de kant terecht kwam, omdat er een renster naar buiten kwam. Even moest ze ietsje inhouden waardoor enkele rensters binnendoor konden komen. Eenmaal weer op gang wist ze nog enkele rensters te pareren, doch verder dan de veertiende plaats wist ze niet te komen. Zonder dit voorval zou ze +/- zevende geworden zijn. Hoort erbij. Het eerste prijsje is binnen. Janne Brok wist te winnen voor Joukje Braam en Elizabeth Folkerts.
Vandaag stond de wekelijkse gang naar de interclubwedstrijd van “de Mol”op het programma. Ondanks de dreigende regenbuien bleef het gelukkig droog. Er werd hard gereden en Marion kon voor het eerst dit jaar weer echt met de mannen meekoersen. Ze reed van voren en sprong met regelmaat mee. Ze bleef als enige vrouw in dezelfde ronde. Ze won dan ook gemakkelijk. Belangrijker is dat ze voor het eerst het goede gevoel in de benen terug had. Zit het er aan te komen?