VIERDE IN DK-ZUID-WEST TIJDRIJDEN TE HANK

Vanavond werd Marion vierde in het districtskampioenschap Zuid-West tijdrijden te Hank. Het was een pittige opgave: voortdurend windkracht 3-4 in het nadeel of half in het nadeel. Na de finish had ze dan ook niet zo’n heel goed gevoel over het resultaat. Maar wat blijkt, iedereen had dat gevoel en dit gewoon omdat het lastig was. Marion reed de 21,5 kilometer in 33.52, wat neerkomt op 38.9 km/per uur. Blijkbaar was het voor iedereen lastig, want Marion miste slechts op 4 seconden het brons en daarmee het podium, welke plek door Monique Rottmensen werd ingenomen (en toch ook niet de eerste de beste is!). Jolanda van Dongen-Cools won (uiteraard), hoewel Minke van Dongen ook niet veel toegaf en tweede werd. Zie fotoboek.
Uitslag:
1 Jolanda van Dongen-Cools Middelharnis
2 Minke van Dongen Oosterhout
3 Moniek Rotmensen Steenbergen
4 Marion Bax Bavel
5 Renske Doedeé Kloosterzande
6 Hannie van der Valk-de Jong Middelharnis
7 Christy Verkerk Lienden
8 Danielle van Pinxten St. Michielsgestel
9 Denise Aartsen Nispen
10 Henja Verstraten- v.d. Boom Roosendaal