Marion zag Sara; ze werd 50 jaar !!!!

Marion had afgelopen week een week, anders dan de anderen.
Afgelopen zondag had ze een communiefeest van de dochter van een van haar beste vriendinnen. Geen koers derhalve; iets wat zelden voorkomt als er te koersen valt.
Maandag wel een interclubwedstrijd bij de mannen op het parcours van de Mol; helaas de helft van de koers in de regen gereden.
Donderdag 18 mei was Marion jarig………en niet zomaar! Ze werd 50 jaar en zag dus SARA. Een aantal vriendinnen had in Breda bij “Dickens en Jones” een high tea georganiseerd. Daarna werd er nog gedineerd……… gewoon erg geslaagd. Marion had een erg leuke verjaardag. Wel geen tijd gehad om te trainen. Verder door de wisselvallige weersomstandigheden ook maar beperkt op de fiets gezeten. Voor de Sara, gemaakt door de collegae op het werk, zie fotoboek.
En dan trof ze het in het weekend niet….. niet optimaal voorbereid en dan twee lastige Vlaamse koersen met naast regen en een strookje kasseien op zaterdag, lage temperaturen, harde wind (erg hard op zaterdag), valpartijen en beide koersen over de 90 kilometer met dan nog het nodige op en af. Het hield dan ook niet over. Zaterdag kwam Marion in het tweede gedeelte van het peloton terecht, waar nog slechts een prijsje te behalen was. Marion werd 26ste. De koers werd gewonnen door Belgisch kampioene Hierckens voor de Duitse beroepsrenster Tanja Hennes.
Zondag stonden er 75 rensters aan de start. Marion kwam in de massaprint niet in het spel voor en werd veertigste. De koers was erg lastig en velen moesten de groep laten gaan. Jacqueline Wallaard won de massasprint.
Het was wel een weekend waar Marion door de lastigheidsgraad beter van zou moeten zijn geworden. Wel te hopen dan toch, daar Marion het hele jaar nog niet het gevoel heeft gehad “gouden benen” te hebben of “lekker te draaien”. Dit ondanks het feit dat ze al de nodige prijsjes heeft weten te pakken. Oorzaak? Het koude en winderige weer, of wordt ze geleidelijk te oud voor dit niveau van koersen? Het zal snel moeten verbeteren!