Derde in districtskampioenschap tijdrijden te Kruiningen

Vanavond reed Marion het districtskampioenschap tijdrijden van het district Zuid-West. Ze had al enkele dagen twijfels over haar conditie en wist niet of ze er goed aan deed naar Kruiningen af te reizen. De masseur nam haar twijfels deels weg, waarop ze toch maar van start ging. Hoewel ze achteraf niet echt het goede gevoel had, wist ze toch de derde plaats te pakken en hiermee de bronzen medaille. Het was voor haar net dat zetje om voorlopig maar door te gaan en te hopen op betere tijden.
Uitslag:
Vrouwen:
1. Jolanda van Dongen-Cools 20 km. in 29.28
2. Gabriella Rovers op 2.31
3. Marion Bax op 2.47
4. Esther Kortekaas op 2.52
5. Renske Doedee op 4.34
6. Angela van de Velde op 6.07
7. Annelies Israel op 6.23
8. Nathalie de Roo op 7.02
9. Henja Verstraeten op 8.29
Zie fotoboek.