Oliespoor met sleutelbeenbreuk als gevolg.

Het noodlot sloeg vandaag toe.
Gedurende een rustige twee-aan-twee duurtraining stuurde de groep, waarin Marion meestal dinsdag- en donderdagmiddag traint, kalm een rotonde op. Wat je nooit ziet op zo’n moment, is dat er een oliespoor lag. De renner, die naast Marion aan de binnenzijde reed, gleed erover uit en maaide Marion compleet van de fiets af. Nog enkele renners gingen erover heen. Marion bleek achteraf de grootste schade te hebben: een gebroken sleutelbeen, doordat ze juist met haar sleutelbeen op een van de buizen van de fiets van het fietsmaatje viel.
Chirurg Raams uit het Bredase Amphiaziekenhuis besloot om voorlopig niet operatief te behandelen. Volgende week (27 december) wordt er een controlefoto gemaakt en is de stand dan nog goed dan wacht Marion spontaan herstel af. Zoniet dan wordt er alsnog geopereerd. Erg vervelend!!!
Valt hierdoor de voor Marion hoognodige solide overwintering in duigen, zodat er niet een reële seizoenstart te maken is????????????