Elfde in Nieuw-Vossemeer gevolgd door een verregend weekendje jarig zijn: 53 jaar!

Vorige week zondag 10 mei stond Marion aan de start van de ronde van Nieuw-Vossemeer voor een koers voor elite-vrouwen over 60 km. Mooie weer, mooi rondje. Dus goede keuze hoewel ze nog twijfelde om naar het Duitse Geilenkirchen te gaan.
Baukje Doedee won in een solo, drie man erachter en vervolgens het peloton. Marion had geen echt goede benen, wat ze ook merkte in een van de ontsnappingen waarin ze betrokken was. Bovendien had ze schrik voor de aankomst. Te smal naar haar zin en dat tussen twee rijen hekken in! Alles kwam goed…. zevende in de sprint van het peloton en elfde in de uitslag is toch netjes? Foto’s van cyclopics.nl en topplaat.nl: zie fotoboek.
Dit weekend viel deels in het water. Vrijdagavond zou ze de tijdrit van Bornerbroek rijden. Helaas, ivm. haar werk en de hevige regen, moest ze verstek laten gaan. Zaterdag de geplande training bij de TUF; heerlijk getraind. Zondag zou ze ’s morgens bij de BWF in Bosschenhoofd rijden om ’s middags haar 53-jarige verjaardag te vieren. Ook deze koers viel in het water. Daarom maar naar Black and White geweest voor een uurtje spinning, waarna het feestje kon beginnen. Dus vanwege de regen, de voorbereidingen voor en de viering van de verjaardag niet gekoerst en wat geïmproviseerd met de trainingsactiviteiten.
Vandaag de verjaardag zelf. Nog de laatste gasten ontvangen en dan maar weer de aandacht voor de koers bij hopelijk beter weer!

Uitslag Nieuw-Vossemeer:

1. Baukje Doedee, Driewegen
2. Joukje Braam, Schagen
3. Catharina Mulders, Utrecht
4. Suzan Lavooy, Hansweert
5. Anneke Lubeek, Puttershoek
6. Josine van Agtmaal, Huijbergen
7. Marieke Kuunders, Liessel
8. Samantha van Steenis, Hoogland
9. Susan Hartog, Assendelft
10. Daisy Vos,Tilburg
11. Marion Bax, Bavel
12. Marissa Otten, Enter
13. Sonja Boogaard, Middelburg
14. Esther Lommers, Zwijndrecht
15. Noortje de Kort, Dongen
16. Esmee Janssen, Hoeven
17. Angelina Huis, Halsteren
18. Patricia van Loon, ’s Gravenmoer
19. Daphne van Kleef, Bergschenhoek
20. Renske Doedee, Vught