MEER DAN 12.000 KM GEREDEN IN 2017. AUTOBEDRIJF VAN HOOIJDONK UIT ULVENHOUT NIEUWE SPONSOR FIETSGROEPJE MET MARION

Weer een prima fietsjaar achter de rug. In grote lijnen zag het er het zelfde uit als de recente voorgaande jaren. We, Hans en ik, overschreden dit jaar de 12.00 kilometer en dit zonder al te veel malheur onderweg. Dit is voor ons, om de andere activiteiten en sociale verplichtingen er niet bij in te laten schieten, wel het hoogst haalbare. Vraag is ook of dit, gezien de leeftijd, niet de laatste keer is dat we deze afstand gaan halen. Dit zien we dan wel. 

Zoals voorgaande jaren reden we hoofdzakelijk met z’n tweeën in de rondte en slechts zelden in groep. Wel zijn we eind van het jaar weer met regelmaat ingepikt bij het zaterdaggroepje van de TUF. Dit is een groep die het nu had weten te organiseren dat er met een goed tempo op een sociale wijze het al sinds jaren hetzelfde gebleven rondje werd gefietst: Hazeldonk – Galder – Strijbeek – Chaamdijk – Ulicoten – de “Rooie Baan” – Baarle Nassau – Alphen – Chaam – Slingerdreef. 

Daarnaast zijn we deze zomer vaker met de MTB op stap geweest, met name over ons rondje naar Gorp en Roovert met eventueel een uitbreiding naar “in den Bockenreijder” door landgoed Utrecht. Juist in het vroege voorjaar en de zomer is het heerlijk om in deze uiterst mooie streek over de doorgaande zandpaden van landgoed naar landgoed te MTB’en met een stop in of “in den Bockenreijder” of in “de Rooverste Leij”.

Leuk is ook dat het fietsgroepje met Marion, wat de laatste jaren reed in het tenue van “GOEIJERS FYSIOTHERAPIE”, in kleding is gestoken gesponsord door “AUTOBEDRIJF VAN HOOIJDONK” uit Ulvenhout. Dezelfde stijl, dezelfde kleuren. Een groep van 15 fietsers, van nog actieve wedstrijdrijders tot fanatieke tourrijders en oudere recreanten, rijdt er weer gesoigneerd bij. Zie in het fotoalbum.