In 2023 weer 13.000 kilometer gefietst.

Het fietsseizoen 2023 was weliswaar prettig en geslaagd, doch was niet spectaculair. Het zat hem in de regelmaat dat ik de 13.000 km haalde, doch de vooraf geplande fietsactiviteiten, oa in het buitenland, zijn er niet van gekomen, deels door het weer: het voorjaar was koud en erg nat, binnen een week ging dit over naar heet weer met een felle zon, om in het najaar plots weer over te gaan in een recordnatte periode voor de rest van het jaar. Aangezien mijn fietsmaatje Hans erg gevoelig is voor huidkanker werden de tochten in hartje zomer en die in het zuiden beperkt in afstand en vroeg in de ochtend gepland om de erg hoge zonkracht te vermijden. Helaas, daardoor werd het niet spectaculair. Toch fijn gefietst. Volgend jaar misschien gunstigere omstandigheden voor ons?