MARION VIERDE (OP) HAAR VERJAARDAG

Marion werd vandaag 47 jaar. Alvorens dit gepast te vieren, reed ze de BWF-ronde van BREDA-DOORNBOS. Wederom was er geen koers bij de KNWU en de KBWB; dan is de BWF een uitstekend alternatief! Het was een snel en bochtig rondje voor de deur van haar sponsor bij de BWF “HET BOUWHUIS”. Voor de koers werd er een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de deze week plots overleden en ook door Marion zeer gewaardeerde BWF-speaker Woutje van Wanrooij.
Gelukkig was het droog en maakte de 30 rensters er een snelle, doch lastige koers van. Na verschillende pogingen (ook door Marion), reed in de ultieme finale de goed rijdende Belgische Heidi Vissenberg solo naar de overwinning. Marion reed in het restant van de groep (nog 15 rensters) juist naast het podium: vierde.
Vandaag op de koers geen bloemen; dan maar snel naar huis voor de verjaardagsvisite, wrs. wel met bloemen!