VIJFDE OP DE PISTE VAN HET BELGISCHE HULSHOUT

Vanavond reed Marion het open kampioenschap van Antwerpen op de piste van het Belgische Hulshout. Het kampioenschap werd verreden in een omnium-wedstrijd bestaande uit vier onderdelen: 500 meter – afvalkoers – puntenkoers – achtervolging. Na een matige 500 meter (geen geliefd onderdeel van Marion: is te explosief voor haar, zeker na een drukke werkdag met daardoor stramme benen), reed ze een sterke afval- en puntenkoers. Na deze drie onderdelen stond Marion vijfde in de eindstand; enkel de eerste vier moesten de achtervolging rijden om hierin te beslissen over de stand van de eerste vier en het kampioenschap. Kathleen Vermeiren werd de nieuwe kampioene van Antwerpen voor Hilde van Deun en Godelieve Janssens. Marion dus vijfde bij de elite-vrouwen.