DERTIENDE IN MAARTENSDIJK / DERDE IN BREDA

Gisteren reed Marion in de Acht van Maartensdijk. Het was inderdaad een acht, dus 8 bochten op een relatief klein rondje. Typisch Hollands! Er stonden 50 elite-vrouwen aan de start voor 60 km koers. Het vertrek was op zijn Hollands: snel en dat nog in de regen! Het peloton werd beetje bij beetje gehalveerd. In de ultieme finale reden Christine Mos en Josephine Groeneveld weg en finishten in deze volgorde. Het restant van het peloton spurtte voor plek 3, welke voor Adrie Visser was. In dit peloton reed Marion als dertiende over de meet.

Vandaag reed Marion de BWF-ronde van Breda-Moleneind. Voor de twintig rensters werd het een lastige koers door de vervelende wind. Beetje bij beetje reed er een kopgroep van zes weg: Diana Jansen, Katrien van der Poel en Kathleen Vermeiren uit Belgie, alsmede Jolanda van Dongen, Hanneke Snijders en Marion. De sprint moest de beslissing brengen: Kathleen won voor Diana en Marion.