4e IN GREMBERGEN (B) / 13e IN ARDOOIE (B)

Marion reed gisteren in de koers voor elite-vrouwen over 90 km. van het Belgische Grembergen. Er stonden veertig rensters aan de start. Na verschillende ontsnappingspogingen reed er een kopgroep weg van 7 rensters met daarin Marion. Verder zaten er de volgende rensters in: Greetje Devos, Sylvia Debboudt, Veronique Coene, Patricia Thijs, Ilse Fiers en Nicolle De Bie-Leijten. Het bleek de definitieve ontsnapping, ondanks het formeren van de achtervolging door plaatselijk favoriete Natascha Nobels. Veronique won de sprint voor Sylvia Debboudt, Ilse Fiers en Marion (die dus vierde werd).
Vandaag reed ze in het Westvaamse Ardooie, waar een koers voor elite-vrouwen werd verreden over 100 km. met daarin het kampioenschap van West Vlaanderen. Marion had na gisteren geen goede benen en beperkte zich in hoofdzaak tot meerijden. Er reden 3 koppels weg van het peloton, wat derhalve voor de 7e plek reed. Evy van Damme won de koers voor Greetje Devos (welke in de finale nog lek reed). Marion eindigde de wedstrijd op de 13e plaats.