13e IN ERP

Gisteren reed Marion in de koers voor elite-vrouwen van het Belgische Assebroek. De koers ging over 75 km en werd op een echt stratencircuit verreden. Na verschillende ontsnappingen, waarbij ook Marion verschillende malen was betrokken, draaide de koers toch uit op een massa-sprint. Marion werd de voorlaatste ronde uitgeschakeld, omdat een andere renster in het voorwiel van haar reed. Met een slag van remblok naar remblok (en eigenlijk nog verder) reed ze de koers nog wel uit in het peloton, doch een vrijwel zekere goede uitslag schoot er bij in. Sabrina Raaymakers won.

Vandaag reed Marion in het Brabantse Erp een wedstrijd voor elite-vrouwen over 60 km. Wederom verschillende ontsnappingspogingen waarbij Marion verschillende malen betrokken was. Ook vandaag weer een massa-sprint, zij het met een uitgedund peloton. Het was met verschillende junioren-vrouwen, die, onbevangen als ze zijn, als blinden dwars door het peloton rijden, een gevaarlijke laatste ronde. Geen van de oudjes drong echt aan in de laatste ronde; Marion gezien haar ervaring van gisteren zeker al niet. Ze werd 13e. Monique Rotmensen won de koers.