15e IN WIELSBEKE (B)

Vandaag reed Marion een koers voor elite-vrouwen in het Belgische Wielsbeke over 78 km. en met 40 rensters aan de start. Er reed vrij snel een kopgroep weg van vijf rensters, later gevolgd door nog eens vijf rensters. Beide groepen waren definitief buiten schot, doch konden ook weer niet bij elkaar komen. In de finale reed er nog een duo weg. Ook Marion heeft enige malen geprobeerd weg te rijden, doch het lukte telkens niet. Het peloton reed derhalve voor plek dertien. De koers werd in de sprint gewonnen door Anja Nobus voor Corinne Hierckens. De sprint van het peloton werd gewonnen door Femke Melis voor Crista Pirard en Marion, die aldus vijftiende werd. Morgen vertrekt ze naar Manchester voor het WK op de piste voor masters; maandagavond staat de 500 meter op het programma, dinsdag de sprint (titel te verdedigen!), donderdag de achtervolging en zaterdag de puntenkoers (beide laatste onderdelen vorig jaar zilver).