1e IN ZUNDERT

Om half negen van de boot te Europoort, naar huis, baanmateriaal uit de auto, wegfiets erin, eten en koffie, om vervolgens op weg te gaan naar Zundert, waar om 11.15 een BWF-koers op het programma stond. Marion wist niet wat haar te wachten stond na een hele week op de baan en hometrainer gefietst te hebben, gevolgd door een nachtelijke bootreis terug naar Nederland. Wat wel bekend was, het rondje is perfect na zo’n week: goed asfalt, lopende bochten in combinatie met zacht en zonnig weer en weinig wind. Marion liet maar “partijen” en keek de kat uit de boom. De koers draaide uit op een sprint met 10. Marion won vrij gemakkelijk de sprint. De week op de piste had haar blijkbaar goed gedaan. Tweede werd Tamara Peek, derde Marsja Hoogervorst, vierde Sandra van Veghel en vijfde Hanneke Snijders.