GALA DER KAMPIOENEN

Als meervoudig medaille-winnares op de diverse wereldkampioenschappen in 2003 mocht Marion wederom een uitnodiging ontvangen voor de jaarlijkse “borden-parade” van de KNWU. Op 14 januari wordt in het Mediapark te Hilversum het “GALA DER KAMPIOENEN” gehouden. Op deze avond worden alle kampioenen, beter gezegd alle medaille-winnaars, op de diverse WK’s en EK’s gehuldigd met een “bord” per medaille. Ook wordt hier tevens bekendgemaakt, wie tot de “Beste Renner/Renster aller tijden” wordt verkozen. Aangevuld met de nodige entertainment ter omlijsting, is dit echt een avond om naar uit te zien; het is een grote reunie van renners en rensters uit een vaak ver verleden, waarmee het altijd weer erg leuk is, na een lange tijd, een babbeltje te maken over een vaak langdurig gezamelijk doorgemaakt wielerleven.