23e IN NK TIJDRIJDEN TE BERGEIJK

Vanavond werd Marion 23e in het Nederlands Kampioenschap tijdrijden te Bergeijk. De tijdrit ging over een lengte van 27,7 km. en na een opening van wat draaien en keren, werd er gereden over lange stukken. Ondanks de weersvoorspelling dat het mogelijk zou gaan onweren, bleef het gelukkig droog. Wel stond er een matig briesje.
Marion heeft voor dit werk nog niet de goede benen met voldoende macht (een periode zonder koersen kost je de opbouw van “macht”, waardoor net dat tandje groter rijden er nog niet inzit). Na een matige start kon ze toch redelijk in haar ritme komen en wist datgene te realiseren waarvoor ze was gekomen: ze wilde een acceptabele tijd neerzetten en minstens 10 rensters achter zich houden. Deze doelstelling wist ze te halen, waardoor ze met een voldaan gevoel naar huis kon.
Mirjam Melchers werd kampioene voor Loes Gunnewijk en Loes Markerink.