19e IN HET BELGISCHE OOSTMALLE

Vandaag reed Marion in het Belgische Oostmalle. Hier werd tevens voor de Antwerpse rensters het kampioenschap van de provincie gehouden. Een wedstrijd in een wedstrijd derhalve over 75 km. Beetje bij beetje reed er rond halfkoers een kopgroep weg van 9 rensters, welke tenslotte voor de overwinning en de provinciale titel zouden strijden. Enkele kilometers voor het einde reed er nog een tweetal weg. De voorlaatste ronde leek Marion met nog 3 anderen weg te rijden. Ze werden de laatste ronde terug gepakt. Marion wist zich ondanks dat toch op de eerste lijn te handhaven en kwam als derde uit de laatste bocht. Ze werd nog door enkele rensters overstoken, om vervolgens als negentiende te finishen. Sandra Rombouts won de koers.
Gisteren reed Marion in Belsele (Belgie) in een koers over 80 km., ook al niet slecht. Ze zat enkele keren mee voorruit, doch moest met het restant van het peloton spurten voor haar prijs. De laatste bocht dacht een renster binnendoor te kunnen komen, wat niet lukte. Alles en iedereen die aan de binnenkant zat moest volop in de remmen. Dag prijs. Katleen Vermeiren won op imponerende wijze: eerst reed ze een poos solo, werd ze door enkele rensters bijgehaald, om vervolgens de sprint van de kopgroep te winnen.