MARION GEVELD DOOR DE GRIEP: TRAININGSSTAGE SPANJE GAAT NIET DOOR

Dat het griepvirus veel zieken maakt hebben velen de laatste weken al aan den lijve ondervonden. Ook Marion is nu voor de bijl gegaan. Mogelijk aangestoken door de vele zieken op haar afdeling, werd Marion zondag ook ziek met hoge koorts als gevolg. Ze was doodziek, snipverkouden en had hoestbuien die vanuit haar tenen leken te komen. Kortom, zo kon ze niet naar Spanje vertrekken. Vandaag zou ze voor een trainingsstage van 11 dagen naar Fuengirola vertrekken, om te kijken of ze nog aan een nieuw seizoen zou beginnen. Dit is een lelijke streep door de rekening. Nu weet ze nog niet waar ze staat. Bovendien, zo is de laatste jaren gebleken, is die trainingsstage in Fuengirola telkens weer een zeer goede stap voorwaarts in de opbouw naar het nieuwe seizoen. Eerst maar eens beter worden (ze kreeg een kuur antibiotica van een week), om vervolgens de draad voorzichtig weer op te pakken. De gedachte is om ter compensatie van deze gemiste stage begin april voor een week naar de Cevennen te gaan: perfect trainingsgebied in Zuid-Frankrijk ten noorden van Narbonne. Als Marion al begint aan het nieuwe seizoen, dan zal dat pas voor eind april zijn (Hoogstraten-Wortel of Amsterdam-Sloten).