MARION HERSTELD, BEPERKT BELASTBAAR, DOCH TRACHT ZICH TE HERPAKKEN!

Marion is met de griepaanval flink aan de beurt gekomen. Een dag of drie heeft ze tegen de 40 graden koorts gehad, ze zat tegen een longontsteking aan en moest dus voor een week aan de antibiotica. Veertien dagen lang is ze niet buiten gekomen, reed na een week wel een uurtje per dag op de fietsergometer, maar dat is dus niets met wat het in de opbouw naar het nieuwe seizoen had moeten zijn. Het is niet anders. Ze merkt het dan ook tijdens de trainingswedstrijdjes: snel loopt haar hartslag op richting het maximum. Wat moet je dan? Rustig blijven, luisteren naar je lichaam en slechts datgene doen wat het lichaam aangeeft dat het kan hebben. Kortom, de tijd nemen, rustig opbouwen en niet de fout maken de opgelopen achterstand geforceerd te corrigeren. Hopen op goed weer met hogere temperaturen, zaterdags de wedstrijdjes bij de Mol in Dordrecht meepikken en proberen er een goede week in Zuid-Frankrijk van te maken. Er is geen man over boord, het seizoen is nog lang en de ervaring leert dat als je nu al echt goed rijdt ( ondanks het slechte weer en de sporadische koersen ) het moeilijk is dit ook nog te doen na half augustus. Marion tracht zich nog eens te herpakken!