NOG EENS GETEST. VIEL NIET TEGEN: 2e IN ULICOTEN

Marion wist na de forse griepaanval van een maand geleden echt niet waar ze conditioneel stond in haar voorbereiding. Dichtbij huis was er de gelegenheid bij de mannen mee te koersen in de BWF-ronde van Ulicoten; een koers van 40 km. op een mooie ronde door de polder. Dan nog op de fiets heen en terug en je dag is weer goed ingevuld.
Er stonden 55 renners/rensters aan de start. Beetje bij beetje werden er van achter renners gelost. Binnen het uur had men de 40 km. erop zitten. In het gedrang naar de laatste bocht kwam Marion in een sandwich terecht en moest daardoor bij de vrouwen de Belgische Annick van Leuven voor laten gaan. Buiten dat kan men niet anders zeggen dan dat die van Leuven een uitstekend koereur is. Als die eens in Belgie bij de vrouwen zou gaan koersen! Maar ja, Marion werd 2de (en 19de in de mannen-uitslag). Het belangrijkste van de dag was te constateren dat Marion zeer goed mee wist te rijden en met wat progressie binnen niet al te lange tijd weer koerswaardig lijkt voor wedstrijden bij de elite-vrouwen. Ze was naar aanleiding van haar hartslagmeter gaan twijfelen of dit nog te realiseren zou zijn!