KLEIN PRIJSJE IN GOUDA: TWINTIGSTE

Gisteren reed Marion op het clubparcours van wielervereniging Excelsior te Gouda een wedstrijd voor elite-vrouwen. Marion liet zien weer duidelijk progressie gemaakt te hebben. Ze koerste veel voorin en zat zelfs weer enkele keren mee vooruit. Een trio reed in de ultieme finale weg (Jolanda van Dongen-Cools won voor Emma Johansson en Imke Hartog), de groep van Marion reed voor de vierde plek. Het werd op het bochtige rondje een linke finale. Ze liet zich iets te ver wegwringen, doch wist nog net het laatste prijsje te pakken: twintigste. Belangrijker was eindelijk het goede gevoel te hebben na een gereden koers. Zie ook foto-boek.

Vandaag was het dan weer “de Mol”-dag. Telkens weer weten slechts enkele vrouwen in dezelfde ronde te finishen als de mannen. Ook nu weer wist Marion de sprint te winnen en gaat ze aan de leiding van het maandagavondklassement voor vrouwen.