TWEEMAAL NEDERLANDS KAMPIOEN PARA- / MEDICI TE SPAARNWOUDE EN ZEEWOLDE

Gisteren prolongeerde Marion haar nationale titel op de weg voor para-/medici dat dit jaar te Spaarnwoude verreden werd op het parcours van “de Kampioen”. In een wedstrijd waarin hard werd gereden, werden de medailles in een massasprint verdeeld. Marion klopte oa. Anneke Lubbeek, regelmatig ook haar directe tegenstandster op “de Mol”. Die titel is dan in ieder geval binnen. Vandaag reed ze het Nederlands kampioenschap tijdrijden voor para-/medici te Zeewolde. De tijdrit ging over 19 kilometer en Marion had hier 28 minuten en 59 seconden voor nodig, wat een gemiddelde betekent van 39,5 km/uur. Wetende dat Marion nog zeker niet in forme is, mag deze tijd er best zijn. De eerste tijdrit van het jaar voor haar liet een goed gevoel achter. (zie foto-boek)