Negende in de ronde van Papendal-Arnhem

Vandaag reed Marion te Arnhem in de ronde van Papendal voor elite-vrouwen naar een negende prijs. Het was een koers over 60 kilometer op een mooi, maar snel rondje. Lang reed er een trio vooruit met Dorien Janse, Wendy Doorakkers en Christy Verkerk. Na een lange achtervolging sloot Sandra Rombouts aan, die twee ronden voor het einde aan haar winnende solo begon. Nadat tussen de kopgroep en het peloton Njisk Nauta nog de vijfde stek wist te bemachtigen, spurtte het peloton voor de zesde prijs. Sissy van Alebeek wist deze sprint te winnen. Marion glipte mee met de Schotse Cullen en pakte de negende plaats in de uitslag.
Een dag eerder reed Marion in het Belgische Belsele de koers voor elite-vrouwen over 80 kilometer op een rondje met veel draaien en keren. De vrouwen leken veel last te hebben van de eerste dag met tropische temperaturen. Marion werd hier vijfde in de pelotonsprint. Ze zou hiermee 19de zijn geworden in de uitslag, ware het niet dat een deel van het peloton, met daarbij Marion, 20 ex aequo werd geplaatst.