Sinaai in het peloton geëindigd en vierde in de massasprint van Amsterdam-Sloten.

Zaterdag stond Marion aan het vertrek van de koers over 85 kilometer van het Belgische Sinaai. Er stonden 110 elite-vrouwen aan het vertrek. De doelstelling van Marion was uitrijden en 85 koerskilometers opdoen. Na de nodige schermutselingen eindigde de koers tenslotte toch in een massasprint. Zeker daar echt gevaarlijk met jaarlijks de valpartij in de finale op de twee kilometer lange aankomststrook. Ook nu weer. Marion kon er net omheen en finishte zo rond de veertigste plaats. Doel bereikt. Brullee won.
Gisteren reed ze in Amsterdam-Sloten het jaarlijks terugkerende criterium voor vrouwen. Vandaag stonden de vrouwen-B aan de start voor een wedstrijd over 50 kilometer. Tijdens de koers pakte Marion in alle vier de premieronden een premie. Dat ging prima en gaf verwachtingen voor de finale. De koers eindigde weer eens in een massasprint. Hierin kreeg Marion net iets te laat de ruimte om echt mee te doen. Daardoor pakte ze net naast een podiumplaats en werd ze vierde. Toch netjes. Ze was tevreden en had weer de moraal nog eens echt ervoor te gaan.
Vanavond stond ze dan weer aan de start van de maandagavondcompetitie voor Masters-50-plus te Dordrecht. Werd lekker gereden met een gemiddelde van 41,5 kmpu. De koers werd zoals zo vaak daar beslist in een massasprint. Marion reed een groot deel van de koers lekker mee van voor, mn. om meer en meer het gevoel weer terug te krijgen en deed ook in de sprint goed mee. Ze werd hierin 11de. Die mannen kunnen dan net weer een tandje groter rijden…….