Geslaagde trainingsstage op Tenerife. Nu in afwachting van het sportgala van Breda: weer genomineerd.

Eergisteren is Marion teruggekeerd van Tenerife, waar ze een geslaagde trainingsstage had. Zoals vaker had ze als uitvalsbasis het appartementencomplex Tenerife Sur in Los Cristianos verkozen en heeft ze in perfecte weersomstandigheden 600 kilometer kunnen maken. Elke dag rond de twintig graden en geen regen….. de beste omstandigheden om de kilometers te kunnen pakken. Dat deed ze dan ook, elke dag 3 tot 3,5 uur de weg op. Voortdurend de Teide deels op en af…..! Vertrokken werd van Los Cristianos langs de kust naar El Madeno en San Isidro om vervolgens de Teide op te rijden richting Cimiche, Granadilla, San Miguel en Val San Lorenzo, met dan weer telkens afdalend naar de kust (en terug) of verder klimmend naar Arona of Villaflor. Helemaal naar de top heeft ze dit jaar niet gedaan daar het daar bewolkt was, dus koud en nat…. met een nog koudere afdaling!

Nu is ze in afwachting van het Sportgala Breda, waar ze weer genomineerd is en wel voor de titel Sportsenior van het jaar. Volgende week dinsdag wordt het gala georganiseerd in het Chasse-theater te Breda en wordt in het door Kees Maas gepresenteerde gala bekendgemaakt wie voor een jaar de titel mag dragen. Weer spannend! Weer gezellig!

Het gala was gezellig en prima georganiseerd. Helaas voor Marion bleef het weer bij een nominatie, de zevende! Noor van de Ster, wereldkampioene schaatsen langebaan, werd Sportsenior van het jaar. In 2003 pakte Marion de titel van Sportvrouw van het jaar van Groot-Breda. Voor foto's zie fotoboek.