Nu eerst beter worden!

Afgelopen dinsdag was Marion jarig. De verjaardag heeft ze de zondag voordien gevierd met vrienden en familie, direct na thuiskomst na de koers van Sloten. Dinsdag zou ze de tijdrit van Alphen aan de Rijn rijden. Nee dus….. ze blijft verkouden en is daarom een recept bij haar huisarts gaan halen voor een kuurtje antibiotica. Het werd een kuur van een week. Het zou dan dom zijn om in de avond in de koude polder een inspanning te gaan leveren. Ze neemt nu eerst enkele dagen rust om te herstellen en bouwt dan weer verder op. Kon ze mooi voor haar verjaardag een hapje buiten de deur gaan eten. Het werd haar favoriete Griekse restaurant RHODOS in Breda. Ook fijn en lekker op je verjaardag. Gewoon van de nood een deugd gemaakt en niet panikeren!

De kuur antibiotica heeft goed zijn werk gedaan. Marion geeft geen groen en geel slijm meer op, snotteren in de neus is voorbij en het hoesten is aanzienlijk minder. Ook heeft ze geen verhoging meer. Na enkele dagen volstrekte rust en daarna rustig trainen/fietsen, is ze gisteren gaan koersen in Oudenbosch en vandaag in het Belgische de Pinte. Beide koersen kon ze zonder problemen volgen. Oudenbosch werd beslist in een massasprint en in de Pinte eindigde Marion ook in het peloton. Vermeldenswaard is wel dat er in de Pinte 100 rensters aan de start stonden, de koers over 90 kilometer ging, er 30 viaducten genomen moesten worden en dat slechts de helft van deelneemsters aankwam. Waaronder dus de herstellende Marion, die in het peloton finishte, een peloton dat voor de achtste plaats streed. Hopelijk gaat het herstel door en krijgt ze de door de antibiotica verloren macht snel weer terug. Foto's de Pinte gemaakt door Luc Blouwe, zie fotoboek.