Marion pakt titel Seniorsporter van het jaar van Groot-Breda.

BREDA- 31 JANUARI 2011 Marion is tijdens het Sportgala van Breda in het Chassee Theater uitgeroepen tot Seniorsporter van het jaar van Groot-Breda.

Marion werd door enkele supporters en haar wielervereniging Breda voorgdragen ter nominatie voor de titel Seniorsporter van het jaar van Groot-Breda. De voordracht werd geaccepteerd en ze behoorde daardoor tot de drie genomineerden voor deze titel. Ze moest het hierbij opnemen nemen tegen Noor van der Ster (schaatster) en Kay Schaafsma (atletiek). Het werd Marion. Volgens het juryrapport vanwege haar resultaten behaald tijdens de WK, EK, NK en DK, namelijk: Districtskampioenschap tijdrijden Zuid-West Nederland voor elite-vrouwen te Breda tweede Europees kampioenschap tijdrijden voor Masters te Nove Veseli (Tsjechië) tweede Europees kampioenschap wegrit voor Masters te Žďár nad Sázavou (Tsjechië) tweede Wereldkampioenschap tijdrijden voor Masters te Sankt Johann in Tirol (A) derde Wereldkampioenschap wegrit voor Masters te Sankt Johann in Tirol (A) tweede Nederlands kampioenschap tijdrijden voor vrouwen-B/Masters te Texel tweede. Na in 2003 reeds gekozen te zijn tot Sportvrouw van het jaar van Groot-Breda, pakte ze nu dus de titel van Seniorsporter van het jaar van Groot-Breda.