Dertiende in Lewedorp en zestiende in Breda-Moleneind.

Gisteren stond Marion aan de start van de ronde van Lewedorp, waar een koers voor vrouwen over 65 kilometer werd georganiseerd. Een rondje door de open polder met windkracht 5. Lastig dus. Meteen van uit het vertrek werd er hard gereden en het veld verbrokkelde helemaal. Een tweetal, een vijftal en daarachter kwam mede door toedoen van Marion een groep van zeven tot stand. De volgorde wilde nog wisselen. De leidende tweetal werd teruggepakt, een ander duo reed weg, een renster werd uit het achtervolgende vijftal gelost, een ander reed van de groep van Marion weer naar het tussenliggende vijftal. De groep van Marion sprintte voor de achtste prijs. Bij Marion was het beste er af, ze werd dertiende.

Vandaag moest ze een late dienst draaien, waarvoor ze om 14.30 van huis moet. Vandaar dat ze meereed bij de mannen-50-plus van de BWF op het Bredase-Moleneind. Dan heeft ze toch nog gekoerst. Een heerlijk rondje voor de snelheid, maar omdat het wegdek nog nat lag, viel het veld snel uiteen. Marion zat in het tweede gedeelte van het peloton en werd in dit mannengeweld toch nog 16de. Bloemen mee voor de beste vrouw, uitrijden naar Bavel en snel naar het werk. Foto van het podium, zie fotoboek.

Uitslag:

1. Anne Eversdijk Rabo Lady Force    
2. Linda Klein Rabo Lady Force    
3. Joukje Braam Rabo Lady Force    
4. Marjolein Claessen Dura Vermeer Cycling Team    
5. Ines Klok Rabo Lady Force    
6. Mathilde Matthijsse Rabo Lady Force    
7. Baukje Doedee Rabo Lady Force    
8. Christel Janssen Rabo Lady Force    
9. Femke Van Kessel NSWV Mercurius    
10. Esmee Janssen ZRTC Theo Middelkamp  
11. Marlou Eckhardt Rabo Lady Force    
12. Tara Gins Rabo Lady Force    
13. Marion Bax WV Breda    
14. Els Leemans Rabo Lady Force    
15. Julie Wynants Rabo Lady Force    
16. Wendy Versluis Rabo Lady Force    
17. Caroline Kegge    
18. Evelien Post RTC Groenewoud    
19. Mirthe Wagenaar Moving Ladies    

copyright © 2000 – 2011 Marion Bax – Alle rechten voorbehouden.Verstrepen Consultancy – Online Marketing, Analytics, Adwords en SEO