IN 2020 ONDANKS DE CORONA-PERIKELEN TOCH MEER DAN 13.000 KM OP DE TELLER.

Het jaar 2020 was voor niemand een leuk jaar. Een cliché. Marion is begin april per direct gestopt met werken, ondanks dat ze dat nog met veel voldoening deed. Omdat de Corona kwam, stond Marion als intensive care-verpleegkundige plots in de vuurlinie in het “pak” tussen alleen maar Corona-patiënten. Iedereen kent deze beelden. Marion, maar zeker wederhelft Hans, zag dit echt niet meer zitten. “Daarvoor hebben we niet 45 jaar ons best gedaan in het ziekenhuis en zijn we geen 64 resp. 66 jaar geworden” was zijn opinie. Met alle risico van besmetting erbij! Dus beiden zijn meteen gestopt met het werk en toen zaten ze thuis……. Veel thuis met alle beperkingen. Een vrijwillige lockdown. Dagelijks een wandeling van een uur of een trainingstochtje op de fiets in de directe omgeving. Saai en niets uitdagends aan. Slechts een rit reden we in Zeeland, de rest rond huis. Toch kwamen we dit jaar ruim over de 13.000 kilometer op de teller.

Voor komend jaar zijn er weer vele plannen gemaakt met ritten verder weg: Ardennen, Zeeland, Eifel, Noord Frankrijk…… De ritten zijn al geüpload op de Garmin…… Nu nog gezond blijven en hopen op een snelle een vaccinatie zodat we er weer op uit kunnen.