2021 AFGEROND MET 14.600 KILOMETER OP DE TELLER!

Het jaar 2021 was vanwege de telkens terugkomende Corona, net als het jaar 2020, een vervelend jaar. Dat weet iedereen en is voor iedereen. Ook het fietsen werd er niet gemakkelijker op. Veel geplande fiets-activiteiten verder weg gingen niet door of ze waren niet reëel vanwege de reisbeperkingen. Wederom te veel met tweeën gefietst (met echtgenoot Hans), wat toch steeds lastiger werd. Daarom in de perioden van Corona-luwte grotere tochten gefietst met, de eerste helft van het fietsseizoen, de Vijf Eikengroep en het hele jaar met de Dorstse Trappers (voor zover de restricties het toelieten).

Zo werd het wat betreft het fietsen toch nog een lekker fietsjaar en reed ik 14.600 kilometer op de teller. Niet slecht vind ik zelf voor een 65 jarige dame….. (werd afgelopen mei 65 jaar!!!).

We hopen erop dat de Corona-pandemie over de top is en dat we in 2022 meer kans krijgen de plannen van het jaar 2021 wel te realiseren: meer erop uit naar het buitenland, met of zonder fiets!